Bejelentésbeat:PROduction
Feeling, Mixing & Clubbing

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Andre Small

(Varga Zoltán/1973)

Helló Mindenkinek! Művésznevem azért lett így kitalálva, mert ez, egy végleges és talán "különleges művésznév" is egyszerre.

Az elmúlt években többször is váltottam "álnevet" Voltam: Dj Reel, Dj Mighty, Reeljunior.

Jelen pillanatban a BeatPROduction karrierjét egyengetem, melyet jelenleg egyedül képviselek, és a modern tánczene irányzataival is foglalkozik.

Számomra az átállás a populáris klubzenékről a progresszív irányzatra egy nagyon jó dj barátomnak:El Caderanak köszönhető.

A jelenlegi név, egy „Eastern Evolution”-on lett "kigondolva". Ezen az estén a rendezvény közönségeként, maradandó alázat, és tisztelet ébredt bennem a progresszív irányzattal szemben,de leginkább Cadera szettjének köszönhetően.

Fellépésekkel 12 éves koromtól foglalkozom , amikor a cd lemezek kezdtek elterjedni. Ekkor még nem is sejtettem, hogy évtizedek múlva is foglalkozni fogok zenéléssel. Mint általában minden "barázdabillegető", általános iskolai bulik szervezésével, illetve középiskolai bálok ceremóniamestereként kezdtem.

Akkoriban szülővárosomban, Miskolcon egyedülálló hangulatot varázsoltak az akkori dj-k, és nem volt konkurenciaharc sem, mivel ezen rendezvények közül az egyik vasárnap délután fogadta a vendégeket.

Tanítómestereim: Juhász István, id.Kónya László, Kőhalmi Gábor, és nem utolsósorban Karácsony József volt.

Sokszor megesett, hogy ezekkel a srácokkal, nem csak diszkóztunk, hanem egy – egy rockzenei koncerten is besegítettünk roadként, mivel ezek a zenei rendezvények erősen a város művelődési házaiban zajlottak, (vagyis a dj, meg a rock ’n’ roll is) illetve kíváncsiak voltunk, hogy az általunk „ brutálisnak” nevezett műfaj milyen technikákat használ, mitől hangosabb, mint a miénk.

Mondanom sem kell, mi is el kezdtünk építeni, hangfalakat, fényeket, erősítőket, kisebb – nagyobb sikerrel.

1996-tól foglalkozom hivatalosan „dj” tevékenységgel. Ebben az évben találkoztam a miskolci Nonstop Kereskedelmi Rádió stúdiójában a Skyland akkori énekesével, Szűcs Lászlóval / Szücsi-REVOLUTION CLUB - MC/ és ő beszélt rá, hogy tegyek vizsgát az OSZK – s vizsgabizottság előtt / Tóth Csaba-REVOLUTION CLUB-DJ,Haluska Imre, Hölzer Tamás / ami első nekifutásra sikerült.

Nagyon sokat tanultunk a tanfolyamon, ami 4 napos volt. Zenei irányzatoktól kezdve, a technika ki és bekapcsolásán át sok mindenről volt még szó.

Itt olyan srácokkal vizsgáztam együtt, mint Dj Malinkó, Rem-C, Fonya, és Dunder.

Abban az időben még voltak olyan helyek, ahol kamatoztatni tudtam a vizsga adta lehetőségeket, és értékelték, hogy van papírja az embernek. (Tudom, nem ez teszi a dj-t, de legalább volt egyfajta szűrő)

Önálló fellépéseimnek eleinte a helyi Black Bull nevű szórakozóhely adott otthont, majd a gönci Mistral Disco következett. Itt 1996 szeptemberétől 1997 májusig voltam rezidens. Ezután a Sky Music kábelrádiónál Qki-nál (Kész átverés)helyezkedtem el műsorvezető dj-ként és 1997 augusztusától két éven keresztül vezettem műsoromat Musicbox címmel.

A köztes időszakban, ami 1998 májusától 1998 decemberéig tartott, egy kellemes hangulatú miskolci kávézó, a Paris Cafe adott otthont akkor még hobbiként űzött tevékenységemnek. Majd fél év kihagyás következett, és 1999 júniusától 2001 februárjáig Miskolc - Tapolcán a Kisvadász étteremben és a Diana Panzióban lettem rezidens.

Ezek után nem kellett sokáig zenélési lehetőséget keresnem, mert a helyi Plazában található Union Sportcentrum felkérésére 2000 októberétől 2001 februárjáig szolgáltattam a zenét, ahol szettjeimen érezhető volt az elektronikus zenéhez való vonzódás.

Majd ismét az üvegfal túloldalára kerülve,a RadioJuice stúdiójában találtam magam.Itt valamivel több, mint 1 évet töltöttem el 2001 februárja és 2002 májusa közt.

Voltak természetesen alkalmi fellépések is, mint pl. az Eastern Evolution egyik rendezvényén Budai előtt warm-upként, vagy Voice of Land egyik szabadtéri megmozdulásán, illetve a Jazz Cafeban, és az Alien Madness egy-egy rendezvényén.

Amennyiben kérdésed van, keres az elérhetőségeimen.
Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!